Marcel den Heijer klussen, masseur en kok
Massagestudio  

Ontspannings massage
Een ontspanningsmassage heeft een soortgelijk effect. Door de aanraking van de handen met de huid in combinatie met warme olie worden je gedachten voor een moment naar de achtergrond geplaatst. En kun je in het hier en nu contact maken met je lichaam.
Je lijf geeft heel goed aan hoe het met je is gesteld, maar door de drukte om je heen kom je nauwelijks aan voelen toe. Tijdens een massage geef je je lichaam de gelegenheid te vertellen hoe het met jou is gesteld. Je merkt op waar je spanning vasthoud en door de vaardige handen van de masseur in combinatie met jouw aandacht erop kun je die spanning ook weer laten gaan. Voor de duur van de massage geef je je over. Aan de massagetafel, de warmte van de olie, de zachtheid van de handdoeken en de aanraking van de masseur.

Door zo’n moment voor jezelf laad je weer op. Je komt tot rust en bent beter in staat om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. De doorbloeding van je lichaam verbetert en gifstoffen worden sneller afgevoerd. Door de ontspanning val je sneller in slaap en rust je beter uit.

Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van een vraag kun je contact opnemen met Marcel den Heijer. Zie contactgegevens. Een massage duurt een uur en kost 50 euro.

   
© 2012 Marcel den Heijer - Let Spek